onsdag 21 mars 2018

#78 - Den om Augustibuller

Vi dissekrerar, diskuterar och filosoferar kring Augustibuller. Avsnittet hittar du HÄR eller på www.nerepanoll.se . Gäst: Marcus Israelsson.

2 kommentarer:

  1. Härligt nostalgiskt avsnitt onekligen!
    Tack till kung Markus för input.

    Men starten kom sig av att alla på Musikhuset var så jäkla uttråkade av att spela på alla upptänkliga utrymmen som fanns i, runt och utanför just musikhuset.
    Kommer ihåg när vi skulle röja upp inför första årets utgåva (med en liten scen av haki-ställning) så kom det en gammal tant som var lite arg för att vi skulle ta bort ett dött träd för det hade hon minsann många minnen till. En lätt förklaring om att det utgjorde en fara så var det lugnt. Inga direkta klagomål till oss utan allt gick via omvägar och bara angående ljudnivån då det ändå bara var ca 1 väg emellan festivalområdet och närmsta rad med villor.

    A-bombs var mycket riktigt första inhyrda bandet och sångaren där var Odd från Stockholmsbandet Robots. Det klev på väldigt sent utan Odd som ragglade ut ytterligare en stund senare stupfull... de lirade typ en kvart och lyckades hälla öl i monitorer och krossa mikrofon. Kanske inte den mest prisvärda bokningen men jäkligt punk :D

    /Halvan - medskapare och spelande i Fuck Off 1996

    SvaraRadera
  2. Kul avsnitt om buller! Många minnen som vaknar. Jäkla jobb Marcus och gänget har lagt ner genom åren!

    Länk till "dokumentären" https://vimeo.com/16804120

    SvaraRadera